Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.

 

> Хворе горло
Sunlike
Заглядаю я вчора своєму 4-місячному дитятку в горло, а там червоно, ще й білий гнійник круглої форми. Зразу побігли до педіатра, вона шукала стоматит, а коли побачила цей гнійник, то дуже здивувалась, що в такому віці. В мене вже довгий час болить горло від того що лізе зуб мудрості, та й може сину перейшла якась інфекція. Написала гострий фарингіт

Протираєм содою, потім розчином Люгеля горло, дитина мучиться, в понеділок підем до лора з'ясовувати що це таке. Хтось з таким стикався?
oliana
В мого старшого була минулого року гнійна ангіна - може то воно? Пили Вокара, пшикали Біопарокс -антибіотик місцевої дії, дуже швидко помагає. Ще призначила антибіотик Азетросандокс (температура 4 дні піднімалась, а може й довше). Але не знаю, що з того всього можна чотиримісячній дитиніsad.gif Коли був стоматит - мазала ок оліновою маззю і промивала.

Ну а відносно тодішньої ангіни - наша лікарка призначила дуже багато всього, відносно швидко викарабкалисьsad.gif Потім подивлюсь, що ми там ще купляли, попробую згадати).
Sunlike
Були в лора. діагноз - холодний абсцес! Обяснила, що це рештки їжі чи ще щось обростає шкіркою cry3.gif Ще тиждень будим мазати горло, а тоді може удалить.
Через що виникає не зрозуміла. шукаю інформацію в інтернеті, але толком не розумію. wallbash.gif
oliana
Sunlike ви мені вибачте, але не можу без рекомендаціїsmile.gif Може сходіть до іншого лора? А то якщо невнятно пояснила, що від чого і чому - може то і не воно зовсім? Я б так зробила, щоб свої нерви заспокоїти, і дитині не нашкодити dntknw.gif
Sunlike
Так в нас на весь город 2 лора. Одна зараз не працює wacko.gif Розбиратись завжди приходиться самій. Я ще в інтернеті задала питання лору, чекаю відповіді.
oliana
Sunlike, співчуваюsad.gif Я також тоді вертаюсь за консультацією он-лайн, якщо немає інших варіантів. Але переважно в нас все допомагає вирішити дільничий педіатр dntknw.gif Це я якщо в мене проблеми, то можу інтернетом побавитись. а от з дитинкою мабуть би побоялась dntknw.gif Я вам бажаю, щоб поки ви відповіді дочекаєтесь, щоб дитинка здорова вже була, щоб це якнайшвидше трапилось! Не переживайте, все буде добре!
А горло чим мажете? Так, на всякий пожарний! think.gif
Sunlike
Дякую oliana за підтримку. Протираю горло тільки розчином Люгеля, (богото знайомих ним завжди користуються, коли в діток горло болить) бинт на палець намотую. Синочок молодець аж бекає, але не кричить. Лікар казала, що воно його не болить.
Polinka
Моя мама мне все детсво мазала раствором Люголя, даже не знаю помогало ли. Для меня простудные заболевания были постоянными спутниками в жизни. Она на карандаш наматывала вату, это удобнее, чем на палец. smile.gif Йодинолом полоскали, даже мумие растворяли и полоскали горло. А эта штука лечебная сильно и от всего.
oliana
Sunlike, будьте здорові! ЗАвжди, завжди, і всі -всі! Бо тільки з появою дітей я почала розуміти, анскільки це важливо, і як важко батькам, коли діти хворіють. Розумію вас так, як не зрозуміла б ще років пять томуsmile.gif
Ну а на рахунок розчину Люгеля -не чула нічого подібного dntknw.gif Воно в аптеці продається? І яка ціна? Ефективніше ніж спреї для горла?
Polinka, і ви ще мені розкажіть - що таке Йодінол? Бо хочеться бути у всеозброєнні перед початком похолоданняsmile.gif
Polinka
oliana, йодинол в аптеках продается. Это темно-синяя жидкость, при растворении в воде становится прозрачной. Там есть йод и еще что-то, не помню. Применяется при воспалениях, вавках, тонзилиттах, отитах, ринитах, и т.д. Его нужно растворять в воде по инструкции и полоскать.
Раствор Люголя это тоже раствор йода в жидкости, в водном растворе йодистого калия. Густая красно-коричневая жидкость. Противомикробное средство, для смазывания слизистых оболочки ртаи при всяких простудных, вирусных и хронических болячках. Продается в аптеках.
Sunlike
Відчитуюсь за наш абсцес sad.gif В малечі часто червоніло горло, та й походивши до лікарів, ми вирішили його зняти, так нам порадила досвідчена лор-лікарка. Мовляв молоді за це братись не хочуть, але треба, навіщо дитині цей гній, ще й він в розмірі збільшився.
Тримала медсестра і я, крові і гною було трохи... Замазала йодом. Після завтра йдемо на перевірку.
Sunlike
Дівчата відчитуюсь. Можливо комусь згодиться. Після того в нас виріс новий абсцес, його знову вирвали cry3.gif І аж тоді нам порадили перевіритись на стафілокок. Виявилось є золотистий, але то вже окрема тема. Ото знайте якщо довго хворіє горло причиною може бути стафілокок. Його вже виводим місяць і безрезультатно.
ЛисаАлиса
О, Sunlike, я вам с малышом сочувствую!
kitsunia81
Sunlike
выздоравливайте smile.gif что эти вы разболелись. То то и с форума ты пропадаешь надолго. sad.gif
Sunlike
Так розхворілись всі і у всіх горло. В старшого фарингіт... Часу нуль.(А за форумом скучилась...)
kievlyanka
Я ребенку покупала сначала ингалипт - спрей для горла, сейчас купила ему хлорофилипт, ему больше нравится, даже спокойно дает пшыкать. А вообще хорошо помогает для более взрослых полоскание чесноком, просто выдавить и размешать с теплой водой.
Sunlike
В передачі Комаровського бачила, що дітям не можна тривалий час мазати горло розчином Люголя. Тому що щитовидка ще не зовсім сформована і надлишок йоду може призвести до її захворювань. А лікарі говорять,що він цілком безпечний.
kitsunia81
Цитата
В передачі Комаровського

Комаровский вообще молодец. Интересно какие цены чтобы попасть к нему на прием например в его клинике?
А вообще он дельные советы дает, я на выходных как то чудом попала на его передачу, так верите слушала от начала до конца как завоороженная. Как он просто и доступно все объясняет при этом не просто языком потрепать а именно на примерах и с доводами smile.gif
Цитата
Я ребенку покупала сначала ингалипт - спрей для горла

и я покупаю его и себе и ребенку. Читала что спреи для маленьких деток до 2 лет применять с особой осторожностью, чтоб не возникло спазма. А так спрей вообще очень удобно, мой разбойник абсолютно не боится если приходится побрызгать горло smile.gif
Cвета
Мы тоже частенько покупаем ингалипт!!!Выручал не один раз дочурке нравится брызгать)))Особо не боиться и никаких проблем!!!

 


Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!


ПРОДУКЦИЯ МАГАЗИНА
Ароматерапия
Косметика
Сувениры и Подарки
Товары для здоровья и дома


РЕКЛАМА

Футбольный мяч для тренировок















Скидки и акции в магазинах Украины!