Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.

 

> Можливі реакції на прививки
oliana
Знаю, що існує тема про прививки. Однак питання там загальне: розглядаємо всі за і проти. А тут прошу вас, шановні матусі, описувати можливі реакціїна прививки, зроблені дітям. Подзвонила до мене сестра, розповідає, що малому дали каплі від поліомієліту, і в нього якесь ущільнення на шиї зробилось, типу лімфовузла. Раніше його не було. Хто з таким стикався? Чи може це бути повязано з каплями?
(в місті, де живе сестра, особливо звернутись нема до кого: її маленькому синочку місяць, і за цей час жодного разу лікеарка чи медсестра навіть не заглянула, а на дзвінки не відповідають - типу якщо в вас виклик -викликайте "швидку":()
Sunlike
Дуже шкода що таке трапляється з нашими дітками. cry3.gif З подібним я не стикалась.

Знаю що часто на БЦЖ виникає АБСЦЕС. Щось типу гнійничка, але це в разі поганого укола.
В нас після АКДС в туж ніч почався отит, але це не через неякісну вакцину. А тому що зарано після хвороби дали щеплення, і організм не зміг зі всім зразу боротись.
oliana
Sunlike, я також читала, що можливі реакції в вигляді набряку чи почервоніння, чи навіть гнійничка на МІСЦІ щеплення. А тут вона каже, що на шиї якась гулька зробилась, якої раніше не було. Я їй порадила з щепленням цього не повязувати, а якщо хвилює - все ж поїхати до нас в місто до нормального лікаря. Ну а якщо бути відвертою - то не знаю, може взагалі не варто хвилюватись? Наскільки зрозуміла, дитину ця гулька ніскілечки не турбує think.gif
kitsunia81
Цитата
Наскільки зрозуміла, дитину ця гулька ніскілечки не турбує

может она и тревожит как то но рбенок в месяц не может об этом сказать, а плач ребенка не всегда расценивается как симптом болезни, а скорее маленький- вот и плачет. Лучше показать ребеночка врачу
У нас все прививки нормально переносились не было ни покраснений ни гнойничков, температура немного поднималась так я уже и не помню на какую прививку.
kievlyanka
У нас в роддоме было две прививки от гиппатита и БЦЖ. Так вот прививка БЦЖ начала подгнивать, просто как прыщ а внутри гной, но сказали, что это бывает у деток. Потом когда я смотрела она (прививка) как то прорвала и просто, прошу прощения, вышел гной. Я обработала ранку и все больше проблем не было с этой прививкой.
Аленочка777
у моего ребенка кроме температуры после прививки ничего не было, иногда правда места укола краснело.
Если есть другие симптомы, надо обследование, может у ребенка аллергия на вещества впрививке, вообще по правилам всегда надо делать пробу перед прививкой, но это за счет родителей.

 


Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!


ПРОДУКЦИЯ МАГАЗИНА
Ароматерапия
Косметика
Сувениры и Подарки
Товары для здоровья и дома


РЕКЛАМА

Футбольный мяч для тренировок















Скидки и акции в магазинах Украины!