Все конкурсы на форуме приостановлены на неопределенное время.

 

> Польза и вред подгузников
kitsunia81
Все эти памперсы, хаггисы и прочие подгузники облегчают жизнь современной мамы. Это ж только насколько меньше стирки, да и на прогулку с малышом идешь не боясь, что по дороге может случиться неприятность, и в гости - тоже. А с другой стороны - это хороший удар по семейному бюджету(ведь не дешевые штучки) да и многие высказываются, что ребенок в подгузнике не хочет приучаться к горшку. Как часто надо использовать подгузники и когда отказаться от них совсем? think.gif
Екатерина
Ну вот к примеру, моя племянница кричала до тех пор пока с нее памперс не снимешь, не омгла она в них находится. А подруга дочку потом еле приучили к горшку. Памперс это действительно удобно, но это удобно для мам. А ребенку-то не очень удобно
Suzi
Наш малыш сейчас в трусиках практически постоянно, жара такая на улице, зачем над ребенком издеваться?! Тем болие для стирки есть стиральная машинка wink.gif
Но раньше практически постоянно в подгузнике был
kitsunia81
Цитата
но это удобно для мам

на эту тему очень много споров. Конечно, это очень удобно для мамы, но например малыш когда спит, то почему бы и не одеть подгузник, да и если пописает, то все впитает подгузник, а так бы лежал в мокрых пеленках. А раздражения на нежной коже малыша бывали когда в пеленки еще нас кутали.
Я вот сейчас только на ночь одеваю, а днем бывает что так крепко спит, что в случае "аварии" лежит в луже, я ж то думаю что раз молчит, значит все нормуль smile.gif

Цитата
Тем болие для стирки есть стиральная машинка

а я частенько руками стираю mosking.gif люблю стирать smile.gif
oliana
Я вдягаю малюка в підгузнички тільки на прогулянку і на нічний сон - зовсім не для того, щоб зекономити. Просто дійсно бачу, що йому комфортніше - можна і ніжки погризти і попа дихаєsmile.gif Так робила із старшим - пелюшок правда витрачаю ого-го за день, але дійсно - закинула, переполоскала - і все - до наступного дня готова.
В мене взагалі хлопці переважно голенькі вдома - чогось мені здається, що їм так добре.
А на рахунок привчання до горшка - то меншого, як і старшого планую навчати вже коли йому рік мине. Точніше старшого висаджувала ще з пяти місяців, мучила бідну дитину, бо всі бабулі наші напосілись, що раз вже сидить - значить пора і на горшок. Радянська закалка!:)
Потім перестала мучити - почалось літо, дитині минуло півтори року і тоді вже він сам багато чого розуміє.
Sunlike
Поки дітки ще зовсім маленькі, то підгузники дуже корисна річ. Перших два місяці життя мої дітки спали тільки в підгузниках, а на час ігор я знімала, бо мені здавалось, що в них тяшко какати, а так собі ножки підняли і готово. А після пів року вдягала тільки на ніч і прогулянку. А так була купа колготиків із трусиками щоб пісяти. Думаю шкоди дитині від них немає, якщо нема алергії. в нас вже за 2 місяці ніяких подразнень.

А ось з привчанням до горшка думаю через це є проблеми, старший ще плутається коли проситись на горшок коли ні. Хочу за літо відучити від памперсів, на вулицю беру купу шортиків і трусів, щоб в разі аварії переодягти.
oliana
Sunlike, мені також здається, що на какання носіння підгузків впливає. І навіть більше - мені здається, що і моїм хлопчикам по-маленькому в памперсі важче було сходити: починає крутитись, мучитись, плакати - а потім раз - і попісяв і заспокоївся. Переважно зажди (не знаю, може так не у всіх дітей) - як тільки но розщіпаю памперс - відразу на мене струйка спрямовуєтьсяsmile.gif Не може бути, що просто стільки разів співпало - очевидно, навіть найприродніші процеси для малюка ускладнює памперс.
Sunlike
Цитата
як тільки но розщіпаю памперс - відразу на мене струйка спрямовується

В мого старшого таке було. Але це від різкої зміни температури, стає холодніше і дитинка пісяє. Тому я його одразу накривала пелюшечкою, щоб не було фонтана.

 


Кликайте на баннер, устанавливайте приложение и получайте постоянный доход!


ПРОДУКЦИЯ МАГАЗИНА
Ароматерапия
Косметика
Сувениры и Подарки
Товары для здоровья и дома


РЕКЛАМА

Футбольный мяч для тренировок















Скидки и акции в магазинах Украины!