Навчальна книга Бодьо вимовляє перші слова 152763

Навчальна книга Бодьо вимовляє перші слова 152763

Немає в наявності
Артикул: 152763

Короткий опис

«Бодьо вимовляє перші слова" - друга книга із серії про Бодьо та його сім'ю. Вона актуальна для дітей, які починають вимовляти перші слова. З її допомогою ваша дитина пов'язуватиме слова з...

Характеристики

  • Бренд Час майстрів
  • Возраст От 1 года
  • Возрастная группа От 1 года
  • Габариты: высота 5
  • Габариты: длина 24
  • Габариты: ширина 20.5
  • Пол Унисекс
  • Состояние Новое
  • Тематика Общее развитие

Опис

«Бодьо вимовляє перші слова" - друга книга із серії про Бодьо та його сім'ю. Вона актуальна для дітей, які починають вимовляти перші слова. З її допомогою ваша дитина пов'язуватиме слова з безпосередніми діями, зображеннями їх значень та їх абстрактними кресленнями - одне з найважчих завдань для дитячого мозку Також Ви проілюструємо дитині свою розповідь про основні навички, які від неї вимагає засвоїти світ, крім того, це гра, інтерактивне спілкування із завданнями для дитини Ви читаєте, граєте, допомагаєте дитині пізнати світ і навчаєте - ось що означає проводити час разом з дитиною і приємно, і якісно, ​​а це і є першочерговою місією книг серії "я граю, я навчаюсь".Історії спеціально побудовані таким чином, щоб сприяти використанню лексики та розвитку мови відповідно до віку, а також побудові динамічних стереотипів Книга описує 17 знайомих дітям і пов'язаних між собою життєвих ситуацій: Бодьо прокидається, одягається, снідає, одягає верхній одяг, йде з сестрою та татом у садок, у садочку грає, гуляє, прибирає іграшки, з сестрою та мамою вирушає додому під дощем, допомагає мамі в магазині , зустрічає гостей, святкує день народження, розглядає подарунки, вчиться плавати у басейні, купається перед сном, слухає казку на ніч та засинає. У книзі є тексти-підказки до мальованих історій, можна нічого й не вигадувати, як у традиційному вимельбуху. Структура книги містить інструкцію для батьків, знайомство з персонажами, вимельбух-історії, мальовані завдання та наприкінці книги – узагальнюючі завдання для дітей. Одна книга – чотири речі: вимельбух-історія, завдання-гра, розвиток мови та закріплення необхідних життєвих навичок. Але, коли ви пропрацюєте з дитиною весь матеріал, не поспішайте віддавати книги про Бодьо знайомим: скоро вся серія може стати вашим найкращим помічником у тому, щоб навчити дитину читати самостійно.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку