Машинка Міні-Купе Cubika LM-5 12961

Машинка Міні-Купе Cubika LM-5 (12961)

Немає в наявності
Артикул: 12961

Короткий опис

Дерев'яні іграшки Cubika - це новий український бренд від виробника м'яких іграшок компанії Левеня. В іграшках використовується тільки найякісніші зразки явора ( «Карпатський клен») і бука, які...

Опис

Дерев'яні іграшки Cubika - це новий український бренд від виробника м'яких іграшок компанії Левеня.
В іграшках використовується тільки найякісніші зразки явора ( «Карпатський клен») і бука, які ростуть в екологічно чистому районі Карпат в Івано-Франківській області України. Всі вироби виготовляються на імпортному обладнанні, а при фарбуванні використовується фарба на водній основі, яка зроблена за новітньою німецькою технологією. Вся продукція Cubika сертифікована для дітей від 18 місяців. Іграшки поставляються в красивій коробці сучасного дизайну.
Іграшки з дерева будуть сприяти розвитку дрібної моторики рук і сенсорного сприйняття у вашої дитини. Завдяки дерев'яним іграшкам можна вивчити форми фігури і кольору, вони не мають багато функцій, в порівнянні з сучасними пластиковими іграшками, що залишає місце для творчості і фантазії дитини. Дерево заряджає своїм «Теплом» і енергетикою. Іграшки дуже зносостійкі і, при необхідності, легко миються, а в іграх з друзями і батьками - діти розвивають важливі соціальні функції.
Машинка Левеня Cubika Міні-Купе LM-5 2 деталі - машинка з колекції дерев'яних авто. Буде цікава малюкові як перший його автомобільчик. В силу властивостей дерева має великий запас міцності, а так само не завдасть шкоди дитині при спробі його вкусити. Дана іграшка має 2 деталі - чоловічка і автомобілчік. М'яка колірна гамма деталей, приємна на дотик поверхню. Іграшка розвиває дрібну моторику, мислення, сприйняття кольорів, уважність.
Вік: від 18 міс.
Розміри упаковки (довжина/висота/ширина) 7 х 9.5 х 11.7 см.
Комплектація: 2 дерев'яні деталі

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку