Ксилофон LKS-2 14033

Ксилофон LKS-2 (14033)

Немає в наявності
Артикул: 14033

Короткий опис

Ксилофон Cubika LKS-2 (14033) - це іграшка, яка стане улюбленою розвагою Вашого малюка. Якщо Вам малюк ще не обзавівся власним музичним інструментом, то цей ігровий набір створений спеціально для...

Опис

Ксилофон Cubika LKS-2 (14033) - це іграшка, яка стане улюбленою розвагою Вашого малюка. Якщо Вам малюк ще не обзавівся власним музичним інструментом, то цей ігровий набір створений спеціально для нього. Елементи комплекту розроблено з екологічно чистої деревини, покритої безпечної, нетоксичного емаллю на водній основі з додаванням харчового барвника, який практично нічим не пахне. Стійкий, «тепле» дерево, неймовірно приємне для тактильних відчуттів, відмінно відполіровані поверхні, легка вага і продуманий до дрібниць дизайн - розробники іграшки врахували кожну деталь, щоб Вам малюк отримав максимальне задоволення від придбання. Барвисте, яскраве виконання, виконане в приємній колірній гамі, не дратує дитячі оченята, приверне увагу непосиди і посприяє розвитку зорового сприйняття.
Вік: від 18 місяців
Розміри: 260 х 165 х 50 мм
Розмір упаковки: 275 х 228 х 70 мм
Матеріал: дерево (тополя, бук)
Комплектація: 1 ксилофон і дві палички
Виробник: Cubika
Зроблено в Україні

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку