Музична розвиваюча Автошка 9170

Музична розвиваюча "Автошка" 9170

Немає в наявності
Артикул: 9170

Короткий опис

Музична розвиваюча Машинка "Автошка" 9170 Розвиваюча іграшка «Автошка» спеціально створена для непосидючого малюка, це і іграшка - сортер і музично-навчальна іграшка - каталка! У комплект...

Опис

Музична розвиваюча Машинка "Автошка" 9170 Розвиваюча іграшка «Автошка» спеціально створена для непосидючого малюка, це і іграшка - сортер і музично-навчальна іграшка - каталка! У комплект розвиваючої іграшки входять: 6 фігур-фруктів для сортування, мерехтлива підсвічування, шнурок для катання. Фігурки можна дістати відкривши задні двері музичної розвиваючої каталки. Яскрава машинка ще співає веселу пісеньку. Іграшка сприяє розвитку у дитини мовлення, пам'яті, уяви, сенсорики та дрібної моторики рук. Іграшка Автошка може працювати в декількох режимах: * навчання (потрібно встановлювати фігурки на місця) * довільний рух (використання машинки як музичної каталки) Розвиваюча іграшка Автошка працює від 3-х батарейок АА, в комплект не входять. Іграшка призначена для дітей старше 3-х років.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку