Мікроскоп C2107 1005582

Мікроскоп C2107 (1005582)

Немає в наявності
Артикул: C2107

Короткий опис

Дитячий мікроскоп C2107 - дуже популярна іграшка, яка допоможе юному вченому, зануриться в неймовірний і надзвичайний світ науки. За допомогою мікроскопа можна дізнатися так багато нового і...

Опис

Дитячий мікроскоп C2107 - дуже популярна іграшка, яка допоможе юному вченому, зануриться в неймовірний і надзвичайний світ науки. За допомогою мікроскопа можна дізнатися так багато нового і цікавого. Грати з цим мікроскопом дивно легко завдяки ергономічній конструкції і простоті використання. З C2107 процес спостереження стає ще різноманітніше і цікавіше. Ваша дитина буде вражений зображенням об'єкта, збільшеного в кілька сотень разів (максимальне збільшення 450х). А використовуючи різні аксесуари, він зможе відчути себе справжнім вченим. Ігровий набір C2107 містить в собі кілька увеличителей, які дозволять наблизити зображення в 100, 200 і 450 разів. Також в комплекті є предметне скло, на яке необхідно помістити розглянутий матеріал, покривні скла, які стануть підтримуючої основою для розглянутого матеріалу, колби і пінцет. Характеристика: • Дитячий мікроскоп • Збільшення 100х, 200х, 450х • Має функцію фокусування • нахиляється для зручності • Матеріал іграшки: пластик • Комплект: мікроскоп, скла, стікери, пінцет, предметне скло, 2 колби. • Упаковка: картонна коробка.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку