Комплект креативного творчості Dino Art 6257

Комплект креативного творчості "Dino Art" 6257

Немає в наявності
Артикул: 6257DT

Короткий опис

«DINO ART» - великий набір для любителів динозаврів. Поверніть час назад, за допомогою пензлика і спеціальних фарб, відновіть копії доісторичних мешканців нашої планети. Вигадайте власні види і...

Опис

«DINO ART» - великий набір для любителів динозаврів. Поверніть час назад, за допомогою пензлика і спеціальних фарб, відновіть копії доісторичних мешканців нашої планети. Вигадайте власні види і забарвлення древніх рептилій, і грайте зі своїми друзями, занурившись в світ гігантських ящерів. Розфарбувавши картини, ви зможете створити красивий пейзаж для вашої гри. - Хто був хижаком, а хто харчувався рослинністю? - Яка маса і розмір Тираннозавра? Свої знання ви можете перевірити і підкріпити в картковій грі - вікторині! А любителі красивих історій на ніч, неодмінно оцінять світяться в темряві фігури динозаврів, які будуть яскравою прикрасою дитячої кімнати. Малюй. Грай. Вивчай! У комплекті: - 2 динозавра, які світяться в темряві, - 3 об'ємні моделі динозаврів для ручного розпису PVC матеріал, - 2 деталізовані картинки-розмальовки формату А4, - 14 карток для пізнавальної гри-вікторини, - акрилові фарби 12 кольорів, - пензлик.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку