Маса для ліплення MK 1234

Маса для ліплення MK 1234

Немає в наявності
Артикул: MK 1234

Короткий опис

Маса для ліплення або пластилін є одним з найпопулярніших товарів для дитячої творчості та володіє незвичайними властивостями: · вона приємна на дотик, м'яка, легка, не прилипає до рук, одягу; дуже...

Опис

Маса для ліплення або пластилін є одним з найпопулярніших товарів для дитячої творчості та володіє незвичайними властивостями: · вона приємна на дотик, м'яка, легка, не прилипає до рук, одягу; дуже пластична (наприклад, її можна порівняти з жувальною гумкою), вона легко мнеться, розтягується, формується; легко змішується, завдяки чому можна створити величезну кількість будь-яких однорідних кольорів і відтінків, а також добитися ефекту красивих візерунків; готові вироби з маси для ліплення виходять легкими, пружними і, якщо скачати кульку і кинути на стіл або підлогу, то він буде «стрибати» як м'ячик. Виріб з маси для ліплення висихає на повітрі протягом декількох годин, завдяки чому з неї можна робити будь-які підробки, які зберігають свій зовнішній вигляд, стають іграшкою або сувеніром-пам'яттю, як ліпив ваша дитина в цьому віці. З масою працюють в основному за допомогою стеків, інструментів для ліплення.
Пластилін поставляється в асортименті. Колір і наявність уточнюйте у менеджера.


Габарити: довжина: 25
Габарити: ширина: 4
Габарити: висота: 17
Упаковка: Демонстраційно-відкрита
Колір: Різні кольори < br> Тип: Маса для ліплення
Кількість квітів у наборі: 1
Вид творчості: ліплення
Пол: Унісекс
Комплектація інструментами/аксесуарами: немає
Матеріал вироби: Кульковий пластилін

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку