Ігровий набір Риболовля 9941

Ігровий набір Риболовля 9941

Немає в наявності
Артикул: 9941

Короткий опис

Гра "Рибалка" - це цікаве заняття для юних шанувальників риболовлі. У комплект входить, все що потрібно для захоплюючої гри. Іграшка являє собою набір, що складається з вудки з магнітиком...

Опис

Гра "Рибалка" - це цікаве заняття для юних шанувальників риболовлі. У комплект входить, все що потрібно для захоплюючої гри.


Іграшка являє собою набір, що складається з вудки з магнітиком замість гачка і комплекту яскравих різнокольорових рибок. На кожну тварину вставлені маленькі магнітики. На вудку намагаються зловити побільше рибок.


Яскрава різнобарвна іграшка виготовлена ​​з безпечного гіппоалергенна пластика. У резервуар наливається вода і запускаються морські мешканці. Риболовля супроводжується музичними та світловими ефектами. Набір прикрашений човнами, які кріпляться з боків конструкції і призначені для зберігання в них вудок, з одного берега водойми до будиночка веде місток, за ним гірка по якій піднімаються і ковзають пінгвінчікі.


Ця гра розрахована для 1-2 чоловік. Переможцем вважається рибалка, котрий упіймав найбільшу кількість морських тварин. Гра сприяє розвитку у дітей координації рухів, терпіння, окоміру, спритності. музичний, світловий ефекти.


У наборі:



  • 2 вудки з магнітом;
  • 8 рибок;
  • 3 пінгвіна.


Працює від батареї, usb-шнур входить в комплект.


Розмір упаковки: 36 * 9 * 26 см. Розмір іграшки: 36,5 * 27 * 25,5 см.


Рекомендований вік від 3-х років.


Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку