Магнітний конструктор паровоз 8939

Магнітний конструктор паровоз 8939

Немає в наявності
Артикул: 792644615

Короткий опис

Магнітний паровозик - неймовірна іграшка, яка збирається з пластикових і магнітних деталей. Дитині буде дуже цікаво спостерігати за деталями, які можуть притягатися один до одного. Деталі можна...

Опис

Магнітний паровозик - неймовірна іграшка, яка збирається з пластикових і магнітних деталей. Дитині буде дуже цікаво спостерігати за деталями, які можуть притягатися один до одного. Деталі можна міняти місцями на свій розсуд.

В КОМПЛЕКТІ: 4 пари коліс; 4 трикутні деталі, 6 чотирикутних, 4 прямокутні, 2 деталі для кріплення коліс. 1 вигнута деталь, сполучна деталь, димова труба, метельнік .

ОСОБЛИВОСТІ: Деталі конструктора приємно тримати в руках, так як вони виготовлені з гладкого пластика високої якості; всі магніти розташовані всередині пластикових деталей, дитина не зможе їх дістати навіть при сильному бажанні; паровоз приводиться в дію за допомогою інерції; переставляйте місцями елементи і вигадуйте своє власне транспортний засіб; розширте ігрові можливості свого малюка, придбайте інші набори з серії магнітних конструкторів.

ХАРАКТЕРИСТИКИ: Вік: від 3 років, параметри паровоза (один з варіантів): 28 * 10,5 * 19 см; розмір упаковки: 34 * 10 * 25 см.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку