Набір для малювання 8830

Набір для малювання 8830

Немає в наявності
Артикул: 8830

Короткий опис

Мольберт - незамінна для художника річ, яку вибирати потрібно правильно. Зараз існує величезна різноманітність різних моделей мольбертів, але всі їх можна розділити на дві великі групи: підлогові і...

Опис

Мольберт - незамінна для художника річ, яку вибирати потрібно правильно. Зараз існує величезна різноманітність різних моделей мольбертів, але всі їх можна розділити на дві великі групи: підлогові і настільні. Останній варіант приваблює покупців своїми невеликими габаритами, легкістю і функціональністю.

Набір для малювання 8830NP - потрібний аксесуар як для маленького художника так і для батьків, які практикують раніше розвиток дітей! Зручний, настільний мольберт не займе багато місця і поміститься навіть в невеликій кімнаті. Мольберт вставляється в яскраву оранжеву підставку, на якій знаходяться зручні виїмки для зберігання крейди, маркерів та інших необхідних аксесуарів для малювання.

Мольберт виготовлений з комбінованого і перевіреного матеріалу, який пройшов сертифікацію і безпечний для здоров'я. Набір для малювання рекомендований дітям старше 3-х років.

Такий мольберт можна зручно розташувати на робочому столі. Дитина зможе вчитися і малювати за допомогою такого набору.

Малюючи, дитина розвиває дрібну моторику рук, уважність, сприйняття кольорів. Чи зможе познайомитися з геометричними формами, освоїти лист і рахунок.

Набір для малювання 8830NP - відмінний подарунок для дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку.

Розмір мольберта: 47х27х39 см

Упаковка: коробка 48х7х41 см

Бренд: HAOXIANG

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку