Набір ляльок Казковий Патруль 1870

Набір ляльок Казковий Патруль 1870

Немає в наявності
Артикул: 1236448127

Короткий опис

Набір ляльок Казковий Патруль 1870 В місті Мишкін живуть прекрасні супердевчонкі, які стоять на сторожі порядку і утримують баланс між казкою і реальністю. Приєднатися до цих чотирьох...

Опис

Набір ляльок Казковий Патруль 1870

В місті Мишкін живуть прекрасні супердевчонкі, які стоять на сторожі порядку і утримують баланс між казкою і реальністю. Приєднатися до цих чотирьох відважним дівчаткам можна в будь-який момент завдяки набору ляльок Казковий патруль! Він містить в собі 4-х героїнь однойменного мультика: Оленку, Машу, Варю і Сніжку. Зовні кожна лялечка повністю відповідає своїм прототипам. Володарки вогню, води, повітря і землі стануть для дівчинки прекрасними супутницями в захоплюючу подорож ігор!

Ляльки Казковий патруль - це веселі герої мультсеріалу "Казковий патруль" - Варя, Маша, Олена, Снєжка. Четвірка юних чарівниць впорається зі злом за допомогою магічних здібностей і своєї невгамовної енергії, адже вони вірять, що наше життя має бути без зла, зради і заздрості.
Руда Оленка управляє вогнем, брюнетка Варя Володарка повітря, русявий Маші підвладна стихія землі, а блондинка Снєжка керує водою! З такими особливими лялечками дівчата точно не занудьгувати. Кожна з них одягнена в оригінальне вбрання. Дозвольте своїй дівчині відчути себе мешканкою самого незвичайного міста Мишкін і стати однією з учасниць команди Казкового патруля. Гра з такими ляльками зробить дозвілля малюка цікавим і освітнім, допоможе розвинути фантазію, уяву і оригінальність.

Характеристики:

Висота ляльки: 30 см Шарнирная Розмір упаковки: 43х33х5 см в наборі 4 лялечки. Вік: 3 +.

* Технічні характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.

Уточнюйте важливі для Вас параметри і комплектацію у наших менеджерів.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку