Набір Фігурок аніматроніку 31723

Набір Фігурок аніматроніку 31723

Немає в наявності
Артикул: 83867324

Короткий опис

П'ять ночей з Фредді відеогра в жанрі survival horror, що оповідає про нічному охоронця на ім'я Майк Шмідт. Саме він щоночі протягом тижня бореться за своє життя, обороняючись від оживаючих щоночі...

Опис

П'ять ночей з Фредді відеогра в жанрі survival horror, що оповідає про нічному охоронця на ім'я Майк Шмідт. Саме він щоночі протягом тижня бореться за своє життя, обороняючись від оживаючих щоночі аніматроніку.

Набір представлений в двох варіантах комплектації героїв.

Фігурки виготовлені з якісного пластику і мають по 5 точок артикуляції в плечах, ногах, і голові. Фігурки великі, великі, висота від 11 до 14 см. У кожної фігурки в грудях встановлений світлодіод, який світиться при натисканні на кнопку на спині. Головною особливістю даного набору є рівень деталізації іграшок, адже при їх виготовленні враховувалися всі деталі на зразок фартуха Чікі або ж відмітин на вухах Фоксі, і вони були перенесені з гри з точністю до найдрібніших деталей. Такий набір не залишить байдужим жодного фаната цієї гри!

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку