Настільна Гра Jenga 0149E

Настільна Гра Jenga 0149E

Немає в наявності
Артикул: 1939574305

Короткий опис

Популярна гра "Дженга " дозволить вам весело провести вільний час. Її прості правила дозволяють без праці грати і дітям, і дорослим. Побудувавши 16-ти поверхову вежу з брусків, кожен учасник по...

Опис

Популярна гра "Дженга " дозволить вам весело провести вільний час. Її прості правила дозволяють без праці грати і дітям, і дорослим. Побудувавши 16-ти поверхову вежу з брусків, кожен учасник по черзі витягує по одному з них. Потрібно бути акуратним і не дати вежі впасти, при цьому продовжуючи її будувати зверху з нових брусків. На кожному поверсі повинно лежати три бруска. Тим, хто програв виявляється той, хто зруйнує вежу. Гра стимулює прояву акуратності, уважності, спритності і кмітливості. Процес змушує учасника замислюватися над кожним ходом і про його можливі наслідки.

Ця гра так само є конструктором, з брусків можна побудувати будинок, гараж, штаб і все, що зможе придумати Ваша дитина, адже в наборі 54 брусків.

Ваша дитина буде розвивати під час гри: спритність, мислення, посидючість, самовладання, логічне мислення, спрямованість на результат.

Склад набору:

  • 54 брусочки;
  • рукав для будівництва;
  • інструкція.

Рекомендований вік: від 6 років.

Кількість гравців: від одного до чотирьох.

Матеріал: пластик.

Розмір упаковки: 8х27.5 х8 см.

Кількість гравців: від 2-х до 4-х

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку