Фіксікі в блістері 18012

Фіксікі в блістері 18012

Немає в наявності
Артикул: 1170380232

Короткий опис

Нова колекція фігурок за мотивами популярного мультфільму «Фіксікі. Великий секрет". Фіксікі винаходять спосіб переміщення по електричних проводах. Однак, це загрожує людям техногенною катастрофою,...

Опис

Нова колекція фігурок за мотивами популярного мультфільму «Фіксікі. Великий секрет". Фіксікі винаходять спосіб переміщення по електричних проводах. Однак, це загрожує людям техногенною катастрофою, а Фіксікі - розсекречення! Але разом Фіксікі знаходять спосіб уникнути катастрофи.

Фіксікі - іграшки, яким буде радий будь-яка дитина, адже це улюблені персонажі однойменного дитячого мультика, що володіють даром лагодити будь-яку техніку в будинку, що вийшла з ладу. Іграшка Фіксікі стане кращим другом малюка, з яким йому сподобається грати і розвивати фантазію.

Набір фігурок Фіксікі 18012 підходить для дітей старше 3-х років. Іграшки від нашого магазину будуть довго радувати ваше чадо. Іграшка "Набір фігурок Фіксікі" повністю безпечна для здоров'я дитини і зроблена з якісних матеріалів.

На вибір надані такі комплектації героїв:

  • Дім Дімич і Папус;
  • Мася і Дедус;
  • Жучка і Нулик;
  • Сімка і кусачки.

Блистер: 16 * 4 * 20 см

Іграшка: 6-7 см висота

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку