Папуга для самогонного апарату, вимір міцності напоїв, для ареометрів АСП-3, скляний 26 см

Папуга для самогонного апарату, вимір міцності напоїв, для ареометрів АСП-3, скляний 26 см

Немає в наявності

Короткий опис

Для правильного відсікання «хвостів» та визначення моменту завершення дистиляції самогонникам важливо знати міцність спирту в струмені. Народний метод – гнати, доки горить у ложці. Більш просунуті...

Опис

Для правильного відсікання «хвостів» та визначення моменту завершення дистиляції самогонникам важливо знати міцність спирту в струмені. Народний метод – гнати, доки горить у ложці. Більш просунуті винокури ближче до кінця процесу переливають вихідний продукт у мірні колби невеликого об'єму, куди опускають спиртометр. Метод точний, але забирає багато часу. Домашні майстри знайшли спосіб автоматизувати цей процес, створивши «Папуга для самогону», який вимірює фортецю онлайн режимі реального часу із деякою затримкою). Пристосування можна використовувати з дистилятором будь-якої схеми.

Папуга для самогонного апарату – пристрій для автоматичного та безперервного контролю міцності водо-спиртової суміші на виході з самогонного апарату (модуля охолодження). Теоретична база заснована на елементарній фізиці – законі сполучених судин та архімедовій силі. Основна частина приладу виконана у вигляді наповненого самогоном циліндра, якому плаває ареометр. Підводить дистилят від змійовика трубка з'єднана з судиною в самому низу, що відводить у приймальну ємність – зверху.

Переваги:

  • контроль фортеці в режимі реального часу;
  • простість виготовлення та експлуатації;
  • дешевизна (порівняно з іншими методами);
  • підходить для будь-яких самогонних апаратів, бражних та ректифікаційних колон.

Недоліки:

  • похибка навіть правильно зробленого приладу – 2-3% (для точніших вимірів рідина повинна мати температуру строго 20 ° C і бути стоячою, а не проточної, чого не можна досягти в цій конструкції);
  • інертність – реальні показання видно на ареометрі з деякою затримкою (після повного заміщення обсягу колби самогоном з іншими показниками фортеці).

Правильна конструкція та експлуатація створюють точність вимірювань, якої достатньо для визначення моменту закінчення перегонки або початку відбору «хвостів», що є основним завданням пристрою.

Техніка експлуатації

  1. Перед початком дистиляції (ректифікації) приєднати шланги відбору самогону до вхідної трубки «папуга» або підставити приймальну вирву до виходу зі змійовика.
  2. Підставити (приєднати шлангами) ємність для збору основного продукту під трубку, що виводить «папуга».
  3. Вставити спиртометр у мірний циліндр.
  4. Запустити нагрівання і провести перегонку, після чого розібрати конструкції у зворотному порядку.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку