Набір Герої Марвел 28003

Набір Герої Марвел 28003

Немає в наявності
Артикул: 794163534

Короткий опис

Набір у вигляді супергероїв Всесвіту "Марвел", в образах з фільму "Месники" виконані з пластику, дуже деталізовані. Набір складається з 6 видів кіногероїв. Халк, Залізна Людина,Людина-павук ,Грут,...

Опис

Набір у вигляді супергероїв Всесвіту "Марвел", в образах з фільму "Месники" виконані з пластику, дуже деталізовані. Набір складається з 6 видів кіногероїв.

Халк, Залізна Людина,Людина-павук ,Грут, Танос , Ракета.

Руки, ноги, коліна та голова рухливі.

Ігрові фігурки виконані за мотивами популярного коміксу та кінофільму від Марвел «Месники» Відважні герої MARVEL з якими можна пограти! Що може бути чудовіше? Команду "Месників" люблять діти та дорослі по всьому світу. Фільми з ними дуже популярні та неймовірно ефектні. У кожного героя свій унікальний характер та неповторний оригінальний костюм. Їхнє життя пронизане гостросюжетними пригодами та дуже забавним гумором. Іграшки, створені за фільмами та коміксами - найкращий подарунок для фанатів та колекціонерів. А маленькі діти будуть просто захоплені ними.

Висота фігурок від 8-16 див.

Габарити в упаковці: 34.5 x 5,5 x 36 см

Матеріал: Пластик

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку