Набір креативного творчості 7413DT Кінетичний пісок KidSand відро 1000г

Набір креативного творчості 7413DT "Кінетичний пісок" KidSand "відро 1000г

Немає в наявності
Артикул: 7413DT

Короткий опис

Кінетичний пісок - інноваційний продукт не тільки для гри, але і для розвитку творчих навичок, уяви та мовлення дитини. Але чому ж так незвичайний цей кінетичний пісок? Давайте розбиратися...

Опис

Кінетичний пісок - інноваційний продукт не тільки для гри, але і для розвитку творчих навичок, уяви та мовлення дитини. Але чому ж так незвичайний цей кінетичний пісок? Давайте розбиратися разом!
Вперше побачивши кінетичний пісок, можна сказати, що він дуже схожий зі звичайним пляжним вологим піском, але це тільки на перший погляд. Після першого ж дотику стає ясно, що у вас в руках щось незвичайне і дуже приємне на дотик. Як за помахом чарівної палички він просочується крізь пальці долонь, не залишаючи на них навіть сліду. Ще однією його магічною особливістю є те, що пісок прекрасно збирається в пісочні форми, утворюючи красиві фігурки звірів, башточок і динозаврів, а при легкому натискання частинки чарівного піску починають плавно рухатися і пісочна форма немов оживає, як в казці. Ці магічні властивості пов'язані з кінетичними особливостями сполучного речовини - полімерів, які входять до складу кінетичного піску.
Комплект креативного творчості поставляється в асортименті. Колір і наявність уточнюйте у менеджера.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку