Дитяча книга Espressivo 152862

Дитяча книга Espressivo 152862

Немає в наявності
Артикул: 152862

Короткий опис

Книга "Espressivo" Тетяни Корнієнко від видавництва "Час майстрів" розповідає історію дівчинки Дарунки, яка закохалась у музику. Дивна дівчинка – так її сприймали діти у дворі. Тому що часто бачили,...

Характеристики

  • Бренд Час майстрів
  • Возраст От 8-ми лет
  • Возрастная группа От 8 лет
  • Габариты: высота 4
  • Габариты: длина 21.5
  • Габариты: ширина 16.8
  • Жанр Рассказ
  • Пол Унисекс
  • Состояние Новое
  • Тематика Общее развитие

Опис

Книга "Espressivo" Тетяни Корнієнко від видавництва "Час майстрів" розповідає історію дівчинки Дарунки, яка закохалась у музику.
Дивна дівчинка – так її сприймали діти у дворі. Тому що часто бачили, як вона мовчки стоїть із заплющеними очима і махає паличкою. Десь сховається – у кущах чи за деревом – і давай паличкою махати. Але це була не просто гра: Дарунка чула в собі музику. Вона завмирала, щоб не злякати мелодію, і єдиний рух, який допомагав мелодії звучати, це помахи паличкою - так само, як у чарівника в телевізорі, якого слухався цілий оркестр. Так було поки що, Дара не ступила на ганок дивовижного будинку, з кожного вікна якого звучала інша мелодія, не знайшла крилату штуку, яка видавала чудові звуки, і не познайомилася зі справжньою чарівницею, яка виявилася вчителькою музики. Вчителька одразу розглянула величезний талант дівчинки і запросила її вчитися музиці, але сім'я Дари не мала на це грошей. А далі... далі незліченну кількість бар'єрів, які треба подолати.
На шляху до вільного оволодіння музикою Дарею довелося додати до своєї любові силу, а її вчителям і матері віру, які стали сильнішими за всі перепони, заздрощі і зради.
У повісті йдеться про талант, який ніщо без праці до поту, про дружбу і любов, про підступність і ревнощі. А також про те, як важливо знайти Педагога з великої літери, педагога за покликанням. Такий вчитель стає для дитини наставником, другом, рідною душею та близькою людиною.
Ця книга є безцінним скарбом для дітей 8-12 років та їхніх батьків. Вона допоможе зрозуміти, як знайти своє покликання та розпочати непростий шлях від бажання до оволодіння на рівні майстерності обраної спеціальності. І неважливо, чи це буде музика чи спорт, чи програмування - по суті шлях однаковий.
Десь повість наївна, трохи проста, а десь навіть дорослого змусить замислитись, іноді посміхнутися чи навіть пустити сльозу. Усі діти народжуються талановитими. Ось тільки не завжди вони та їхні батьки розуміють, куди йти. Тож одні розкрилися, реалізувалися, живуть так, як мріялося. В інших здібності зачахли, залишили невдоволення та образу незрозуміло на кого і що. У книзі ми спробуємо зрозуміти, куди і чому зникає ось ЦЕ - це Богом або Природою. ЦЕ - те, що підносить людину над середнім арифметичним. Як не втратити божу іскру, дати їй можливість рости у дитині. Ми самі творимо свій світ. Це – основний заряд книги. Дуже хочеться, щоб він потрапив у ціль.
На особистому досвіді автор знає, як важко виростити талант дитини у справжнього майстра і як важливою є стороння допомога на цьому шляху. Ця книга стане вам та вашій дитині такою допомогою. У повісті дві основні лінії: взаємини дітей – перша, друга – учень та вчитель. У повісті відсутні вигадки заради гостроти сюжету. Невипадково книга присвячена педагогу-музиканту Марині Костянтинівні Чорба. Протягом життя ми зустрічаємо Вчителів. Чи не обов'язково шкільних. Так важливо не пропустити їх!
Окреме задоволення.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку