Дитяча книга Вовчик, який осідлав бомбу 152756

Дитяча книга Вовчик, який осідлав бомбу 152756

Немає в наявності
Артикул: 152756

Короткий опис

Як давно ви знаходили пригоди "на свою голову"? Знайомтесь: Владик і Вовчик - не розлий вода. Вибухова суміш їхніх характерів ніби притягує до них щодня нову пригоду, тому на інтернет та гаджети часу...

Характеристики

  • Бренд Час майстрів
  • Возраст От 6-ти лет
  • Возрастная группа От 6 лет
  • Габариты: высота 3
  • Габариты: длина 21.5
  • Габариты: ширина 16.8
  • Жанр Рассказ
  • Пол Унисекс
  • Состояние Новое
  • Тематика Общее развитие

Опис

Як давно ви знаходили пригоди "на свою голову"? Знайомтесь: Владик і Вовчик - не розлий вода. Вибухова суміш їхніх характерів ніби притягує до них щодня нову пригоду, тому на інтернет та гаджети часу не залишається.
Владик розважливий, робить висновки з тих неприємностей, у які вони з другом потрапляють, а Вовчик - шибеник. Він джерело ідей і двигун тих хлоп'ячих справ, про які ніхто не зізнається батькам, охороняючи їхній спокій: то лампу сусіду розіб'ють (з доброю метою, звичайно), то балончик від лаку для волосся підірвуть, то через багаття стрибають, то в бочку з фарбою сірник кинуть, то рибу ловити без дозволу поїдуть, то собаку у бабусі віднесуть (з найкращих міркувань), то кидаються один в одного грудками землі, гуляють на будівництві, плавають у вже «нічийному» басейні за парканом… Їхні прості пригоди разом веселі і фантастичні, так повні спільних вигадок - це лише їх, одна на двох, особиста фантазія. Однак це чуйні, добрі і дуже славні хлопчаки, з якими переймаєшся величезною симпатією за їхню вірну дружбу та прекрасні мрії, їхнє ставлення до тварин. Так, хлопчаки організували розведення канарок і навчилися їх збувати через сусідній зоомагазин - знай собі, доглядай птахів правильно, а ті ж плодяться. Ось тільки магазин потім зачинився: у нього снаряд влучив.
Бабах! Війна раптом прийшла в них до цього моменту безтурботне життя: «Вовчику, а якщо зараз прилетять бомби, а ми тут на клумбі валяємось?» Хлопці продовжують жити, вигадувати, звикають до нових умов із блокпостами, бомбосховищами, обстрілами та військовими. Та що там війна! У друзів вже є план: після того, як війна скінчиться, втекти на тропічний безлюдний острів. Але війна набирає обертів, і друзі свій перший «безлюдний острів» облаштовують підвал, серед суцільної темряви галактичного простору, до якого треба летіти на міжзоряних кораблях не одну добу. І ось одного разу посеред двору розірвалася бомба і Вовчик зник... Владик знає: Вовчик все ж таки осідлав бомбу і вже летить досліджувати інші світи, він не міг просто так зникнути. А Владик, як справжній друг, збереже цю таємницю. Вовчик друга не покине, він знайде їхній острів, і вони ще зустрінуться. Віра допомагає Владику пристосуватися до нового життя та зберегти життєрадісність.
Друга частина книги присвячена іншій парі друзів. Сім'ї Сані та Боді переїхали подалі від війни – у різні частини країни. І Санька подумки весь час поруч із Бодеєм. Він знає, як би вчинив його друг у тій чи іншій ситуації. Бодячи, навіть уявний, йому допомагає. Життя продовжується. З'являються нові враження. Але у своїх оптимістичних мріях Санька з Боді обов'язково знаходять можливість хоча б тимчасової зустрічі у майбутньому, бо вони ж друзі! ..
Війна - руйнівник, але вона спонукає хлопців подорослішати, стати сильнішими, цінувати кожну мить життя, прощати, бути чуйними та уважними. А всі труднощі долаються вірою в краще та щирим дитячим сміхом.
Ці антивоєнні історії веселі, як...

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку