Навчальна книга Математика 2 клас. Завдання для моніторингу навчальних досягнень 121498

Навчальна книга Математика 2 клас. Завдання для моніторингу навчальних досягнень 121498

Немає в наявності
Артикул: 121498

Короткий опис

Практичні завдання для діагностики предметних компетенцій та формування оцінювання - це зошити, що мають зручний формат для перевірки рівня розуміння дитиною кожної теми, що вивчаються у першому та...

Характеристики

  • Бренд ZIRKA
  • Возраст От 7-ми лет
  • Возрастная группа От 7 лет
  • Габариты: высота 14.5
  • Габариты: длина 1
  • Габариты: ширина 20.5
  • Пол Унисекс
  • Состояние Новое
  • Тематика Математика

Опис

Практичні завдання для діагностики предметних компетенцій та формування оцінювання - це зошити, що мають зручний формат для перевірки рівня розуміння дитиною кожної теми, що вивчаються у першому та другому класі за програмою Нуш. Вправи розміщені на картках, зміст яких відповідає чинним типовим освітнім програмам математичної освіти та всім підручникам з математики для 1 та 2 класу. Завдання вміщені в зошитах, прості, доступні, оригінальні та цікаві для учнів 1-х та 2-х класів. Містять мінімум формулювань; сучасні за змістом, контентом, тематикою та оформленням, забезпечує мотивацію та активну освітньо-пізнавальну діяльність.
Посібники призначені для роботи на уроках при ознайомленні з новими математичними поняттями, для вправи – формування умінь та навичок, предметних та ключових компетентностей. Запитання, завдання, вправи слугуватимуть розвитку навичок самостійної навчальної діяльності, критичного мислення. Вправи відображають сутність математичного факту, спрямовують дитину до роздумів, використання різних шляхів вирішення математичної проблеми. Вчителю вони допоможуть організувати диференційоване навчання, контроль, діагностику, що формує оцінки та коригування навчального процесу.
Посібник можна використовувати як опитування кожного учня, так діагностики окремих учнів класу. Має відривні картки.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку