Іграшка дитяча толокар Машинка 0141/04

Іграшка дитяча толокар "Машинка" 0141/04

Немає в наявності
Артикул: 0141/04

Короткий опис

Розмір упаковки: 63 х 30 х 32 см. Розмір в зібраному вигляді: 61 х 30 х 49 см Максимальне навантаження: 35 кг. Висота до сидіння: 25 см. Іграшка дитяча для катання "Машинка" стане улюбленою іграшкою...

Опис

Розмір упаковки: 63 х 30 х 32 см. Розмір в зібраному вигляді: 61 х 30 х 49 см Максимальне навантаження: 35 кг. Висота до сидіння: 25 см. Іграшка дитяча для катання "Машинка" стане улюбленою іграшкою вашого малюка. Дитині сподобається кататися, відштовхуючись ніжками. Це не тільки допоможе йому весело провести час, але також позитивно вплине на розвиток м'язів ніг. "Автошка" виготовлена ​​з екологічно чистих матеріалів, якісного пластику, важить мало, але при цьому дуже надійна. Машинка-каталка обладнана високою спинкою, щоб дитина могла самостійно сісти за кермо. Також, упершись руками в спинку, він може котити машинку-каталку перед собою - це прекрасна опора дітям, які тільки вчаться ходити. Машинка має спеціально передбачений блокіратор спереду і ззаду, не дозволяє перевернутися в разі, якщо дитина переклонити вперед або назад. Для улюблених невеликих іграшок, з якими дитина не розлучається, під сидінням передбачений бардачок.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку