басейн 57482

басейн 57482

Немає в наявності
Артикул: 57482

Короткий опис

Басейн 57482 овальний, поєднує в собі якісне виготовлення із застосуванням зносостійкого матеріалу, продуманий дизайн з трьома секціями. Модель спроектована з високоміцного вінілу, і легко вміщує в...

Опис

Басейн 57482 овальний, поєднує в собі якісне виготовлення із застосуванням зносостійкого матеріалу, продуманий дизайн з трьома секціями. Модель спроектована з високоміцного вінілу, і легко вміщує в себе кілька бешкетних карапузів. Кругла, ергономічна форма, оптимальний діаметр, високі бортики 32 см, зручна коробка з картону для транспортування і дбайливого зберігання - виробник врахував всі деталі для практичності і довговічності використання. Басейн відмінно підходить для установки у дворі або на дачі. З настанням спекотних днів така покупка, як комфортабельний басейн стане незамінною. Дитина буде із задоволенням проводити час один або з друзями в теплій водичці, отримуючи море позитивних емоцій.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку