будиночок 66884

будиночок 66884

Немає в наявності
Артикул: 66884

Короткий опис

Будиночок з меблями для ляльок, типу Барбі 66884 з групи товарів "Ляльки" припаде до серця як батькам так і дітям. Дитина, відразу помітить яскраву колірну гамму. Батьки ж віддадуть належне...

Опис

Будиночок з меблями для ляльок, типу Барбі 66884 з групи товарів "Ляльки" припаде до серця як батькам так і дітям. Дитина, відразу помітить яскраву колірну гамму. Батьки ж віддадуть належне стильному дизайнерському рішенню, надійності цієї моделі і її функціональності, також порівняно невеликому обсягу. З огляду на прийнятну ціну, це чи не найкраща варіація в своїй групі.
Ляльковий будиночок для Барбі 66884. Двоповерховий. 3 ляльки
2-х поверховий будиночок складається з пластикового каркасу з картонними перегородками. Конструкція легка в збірці, стійка. У будиночку лялька поміщається в повний зріст.
Bce кoмнaти етoгo нeвepoятнo кpacівoгo дoмікa oбopудoвaни в cooтвeтcтвіі c пocлeднімі мoднимі тeндeнций. Maтepіaли нe токcічни і aбcoлютнo бeзoпacни для peбeнкa.
Висота ляльок: 28 см.
Розмір будиночка: 101,5 * 41 * 105 см.
Упаковка: картонна коробка.
Комплектація: 3 ляльки, будиночок з меблями.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку