машинка 9010D

машинка 9010D

Немає в наявності
Артикул: 9010D

Короткий опис

Машина для ляльки 9010D дуже гарна іграшка. Тепер ляльки вашої донечки зможуть їздити на чудовій машині, і встигати всюди по своїх справах. Машинка для ляльки відмінно підійде для ляльки Барбі, а...

Опис

Машина для ляльки 9010D дуже гарна іграшка. Тепер ляльки вашої донечки зможуть їздити на чудовій машині, і встигати всюди по своїх справах. Машинка для ляльки відмінно підійде для ляльки Барбі, а всі дівчатка дуже люблять в них грати. Машинка має яскравий дизайн і виконана в красивому рожевому цвете.Машіна для ляльок "Кабріолет" порадує дівчинку можливістю розширити ігрові можливості. Юна мрійниця зможе відтворювати сюжети на тему будинку і сім'ї, представляючи себе на місці одного з персонажів. Машинка виглядає дуже ошатно і привабливо. Вона виконана в затятою кольоровій гамі. У іграшкового кабріолета добре крутяться колеса. У салоні розташовано два сидіння, тому прогулянка буде веселою для ляльок.
Розмір: 32 см.
Розмір упаковки: 36-16-20 см

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку