Пластилін MK 0995

Пластилін MK 0995

Немає в наявності
Артикул: MK 0995

Короткий опис

У комплект набору для ліплення входять різні форми і додаткові аксесуари для ліплення, вирізання фігур, а також їх декорування. Дитина зможе дарувати вироби родичам на свята, а також прикрашати ними...

Опис

У комплект набору для ліплення входять різні форми і додаткові аксесуари для ліплення, вирізання фігур, а також їх декорування. Дитина зможе дарувати вироби родичам на свята, а також прикрашати ними інтер'єр своєї кімнати. У процесі такої гри малюк буде розвивати фантазію і уяву, координацію рухів і креативне мислення. Яскраві кольори і оригінальний дизайн набору будуть радувати і надихати його, дарувати позитивні емоції і стимулювати активність. У набір входить 5 стіків тесту для ліплення, формочки, інструменти для ліплення, а також посуд, за допомогою якої дитина зможе своїми руками створити справжні кулінарні шедеври.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку