Пластилін MK 2747

Пластилін MK 2747

Немає в наявності
Артикул: MK 2747

Короткий опис

Набір пластиліну MK 2747- набір в якому все продумано до дрібниць. Гра з такими наборами відрізняється видовищністю і реалістичністю. Дитина може відчути себе в ролі досвідченого шеф-кухаря. У...

Опис

Набір пластиліну MK 2747- набір в якому все продумано до дрібниць. Гра з такими наборами відрізняється видовищністю і реалістичністю. Дитина може відчути себе в ролі досвідченого шеф-кухаря. У наборі є іграшковий апарат для приготування макаронних виробів. Щоб створювати спагетті і інші види борошняних страв, передбачені спеціальні насадки. Пластилін потрібно вставляти в спеціальний отвір. Для видавлювання макаронів необхідно натискати на ручку. У комплекті є посуд, іграшкові столові прилади, а також деякі інші аксесуари, за допомогою яких дитина зможе з головою зануритися в світ кулінарії. В ході гри дитина буде розвивати фантазію, спритність, координацію рухів, дрібну моторику.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку