телескоп C2158

телескоп C2158

Немає в наявності
Артикул: C2158

Короткий опис

Кожній дитині цікаво пізнавати навколишній світ. Подарунок зацікавить як хлопчика, так і дівчинку. Прилад підходить для першого знайомства школяра із зоряним небом і Місяцем, для наземних...

Опис

Кожній дитині цікаво пізнавати навколишній світ. Подарунок зацікавить як хлопчика, так і дівчинку. Прилад підходить для першого знайомства школяра із зоряним небом і Місяцем, для наземних спостережень. Дитині напевно захочеться навести фокус на найнесподіваніші об'єкти. Чи не менше задоволення отримають і дорослі члени сім'ї. Дитячий телескоп може збільшувати в 20, 30 або 40 разів. Встановлюється на триногу, розгортається на 360 градусів. Регулюється кут нахилу, виставляється фокус. Якщо буде потрібно підказка, відповідь на питання допоможе знайти інструкція. Компактний, не важкий переносний телескоп можна брати з собою на прогулянки, на море, в подорож. Придбання телескопа може стати першим кроком до серйозного захоплення астрономією.


Розмір: 36 см.
Упаковка: Картонна коробка
Колір: Чорний
Тип: Телескоп дитячий
Матеріал: Метал/пластик
Пол: Унісекс
Тематика: Фізика
Гарантія: 14 днів
Вік: Від 8 років

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку