карета 28903A

карета 28903A

Немає в наявності
Артикул: 28903A

Короткий опис

Яка дівчинка не любить казки і фантастичні історії про прекрасних принцес? З пропонованих ігровим набором кожна дівчинка зможе проявити всю силу своєї фантазії і придумувати такі казки самостійно. У...

Опис

Яка дівчинка не любить казки і фантастичні історії про прекрасних принцес? З пропонованих ігровим набором кожна дівчинка зможе проявити всю силу своєї фантазії і придумувати такі казки самостійно. У набір входить дуже красива лялька в наряді принцеси, карета, прикрашена в класичному стилі, і конячка, яку можна запрягти в цю карету. Завдяки всім цим предметам, простір для фантазії дитини стане воістину необмеженим. Лялькою, як і конячкою, можна грати окремо, а порівняно невеликий обсяг і вага іграшки, дозволяють брати її з собою куди завгодно, наприклад, на прогулянку. Ляльки - іграшки, необхідні для гармонійного розвитку кожної дівчинки. Набір виготовлений з якісного пластика, безпечного для здоров'я дітей. Рекомендовано для гри дітям старше 3 років.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку