Автомат CYMA P.1158A

Автомат CYMA P.1158A

Всього продано 1 шт.
Немає в наявності
Артикул: P.1158A

Короткий опис

Граючи в войнушку дитина зможе представити себе в ролі навченого солдата, стріляти лежачи в засідці або, від'єднавши приклад, вразити мішень на бігу розкривши свою маскування, а потрапити у ворога з...

Опис

Граючи в войнушку дитина зможе представити себе в ролі навченого солдата, стріляти лежачи в засідці або, від'єднавши приклад, вразити мішень на бігу розкривши свою маскування, а потрапити у ворога з першого пострілу допоможе лазерний приціл. Воювати можна не тільки вдень, але і в темний час доби, адже разом зі зброєю використовується ліхтар для підсвічування мети. Гра з пневматичним автоматом вселяє дитині впевненість у собі, розвиває почуття сміливості, справедливості, тренує спритність і моторність. Автомат іграшковий пневматичний P 1158A цей іграшковий автомат на кульці зроблений за образом реального зброї, призначеного для озброєння спецпідрозділів. Виглядає зброю дуже реалістично як по деталізації, так і за розмірами, стріляє стандартними 6 мм. пластиковими кульками (кульками). Дальність стрільби до 25 метрів.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку