Тренажер MS 0585

Тренажер MS 0585

Немає в наявності
Артикул: MS 0585

Короткий опис

Турнік + бруси настінний 2в1 MS 0585 - універсальне рішення для спорту не виходячи з дому. Комплекс відкриває можливість до підтягування на турніку широким хватом, а також віджимання на брусах і...

Опис

Турнік + бруси настінний 2в1 MS 0585 - універсальне рішення для спорту не виходячи з дому. Комплекс відкриває можливість до підтягування на турніку широким хватом, а також віджимання на брусах і підтягування вузьким хватом, що повзоляет відмінно опрацьовувати цілий спектр груп м'язів. Зручне кріплення і комфорт конструкції тренажера допоможе вам у вирішенні всіх ваших проблем в області спорту. Тренажер здатний замінити вам спортзал, а також відкриває можливість займатися спортом не дивлячись на час і погоду. Зручні ручки для хвата захистять ваші руки від натирання, і подарують вам годинник задоволення по совершентсвованію фігури вашого тіла.
Основні характеристики:
Матеріал: Метал
Ширина: 94 см
Це унікальний тренажер для вашого будинку за доступною ціною. Зручність вироби гарантуєте кращими дизайнерами виробництва, і дозволяє вам як підтягуватися на турніку, так і віджиматися на брусах.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку