Автотренажер 13701 звук, світло Артикул: 13701

Автотренажер 13701 (звук, світло) Артикул: 13701

Немає в наявності
Артикул: 13701

Короткий опис

Завдяки дитячому автотренажер малюк зможе відчути себе справжнім водієм. Вставивши ключ в замок запалювання, дитина почує звук заводиться автомобіля. Перед рухом потрібно виставити дзеркало бокового...

Опис

Завдяки дитячому автотренажер малюк зможе відчути себе справжнім водієм. Вставивши ключ в замок запалювання, дитина почує звук заводиться автомобіля. Перед рухом потрібно виставити дзеркало бокового виду. У «автомобіля» автоматична коробка передач (4 положення) .Руль повертається вправо і вліво, при цьому машинка, яка перебуває на передній панелі буде повертати в ту сторону, в яку повернуть кермо. На кермі є звуковий сигнал, як у справжньому автомобіле.Так ж є «поворотники» і «аварійка», які супроводжуються відповідними світловими і звуковими сигналами. Автотренажер Keenway 13701 працює від трьох пальчикових батарейок. Купити дитячий автотренажер - значить подарувати дитині можливість вчитися із задоволенням, а не в покарання. Поставляється в коробці розміром 31,5 х 15 х 25см. Діаметр керма 14см, розмір іграшки 29 х 23 х 12см. Дитячий автотренажер - це чудовий подарунок для Вашого малюка, або дитини Ваших друзів.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку