Кольоровий містечко №1 11241

Кольоровий містечко №1 11241

Немає в наявності
Артикул: 11241

Короткий опис

Іграшки, які передбачають складання конструкцій з багатьох частин, допомагають всебічному розвитку дитини. А такий великий набір з 24 шматочків будівельних блоків стане ще й відмінним приводом для...

Опис

Іграшки, які передбачають складання конструкцій з багатьох частин, допомагають всебічному розвитку дитини. А такий великий набір з 24 шматочків будівельних блоків стане ще й відмінним приводом для спілкування з малюком. Комплект в зручному контейнері для зберігання передбачає безліч варіантів побудови свого міні-міста. Для того, щоб розпалити архітектурну фантазію, можна спробувати спочатку зібрати моделі, запропоновані в спеціальному допоміжному буклеті. Всі деталі зроблені з екологічно чистої деревини вищого гатунку. Ретельна поліровка робить брусочки абсолютно безпечними для дітей. П'ять яскравих кольорів і чисті нефарбовані блоки створюють гармонійне враження, не перевантажуючи зір. Ваша дитина буде пишатися своїми масштабними творами, створеними за допомогою цього набору.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку