доктор 1 935

доктор 1 935

Немає в наявності
Артикул: 1935

Короткий опис

Малятко боїться йти до лікаря? За допомогою ігрового набору доктора у валізі +1935 ця проблема зникне! Він складається з основних предметів, що використовуються в лікарській практиці. Вивчивши,...

Опис

Малятко боїться йти до лікаря? За допомогою ігрового набору доктора у валізі +1935 ця проблема зникне! Він складається з основних предметів, що використовуються в лікарській практиці. Вивчивши, усвідомивши їх призначення і принципи функціонування, дівчинка зрозуміє, що походи до лікаря не уявляють для неї небезпеки, а також збагатить свої знання про навколишній світ, професіях. Комплект іграшкових лікарських інструментів дозволить дитині урізноманітнити своє дозвілля. З ним вона уявить себе справжнім професіоналом в медицині. Вона з радістю буде лікувати своїх маленьких підопічних лялечок, додатково розвиваючи фантазію, дбайливість, ніжність. Аксесуари в валізці зроблені з міцного, стійкого до ударів, подряпин пластику. Матеріал є безпечним для малюка.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку