Дерев'яна іграшка Набір першокласника MD 2116

Дерев'яна іграшка Набір першокласника MD 2116

Немає в наявності
Артикул: MD 2116

Короткий опис

Навчитися вважати і управлятися з цифрами, немов професіонал, не так вже й просто, як може здатися на перший погляд. Багато дітей відчувають труднощі, запам'ятовуючи навіть найпростіші математичні...

Опис

Навчитися вважати і управлятися з цифрами, немов професіонал, не так вже й просто, як може здатися на перший погляд. Багато дітей відчувають труднощі, запам'ятовуючи навіть найпростіші математичні приклади. Допоможіть дитині освоїти корисні навички, подарувавши йому Набір першокласника MD 2016. Набір виготовлений з приємного на дотик і безпечного матеріалу - дерева. Такий вибір дозволяє забезпечити міцність і довговічність виробу. Ретельно відполіровані поверхні мінімізують ризик поранитися в процесі гри. Яскраві кольори привертають увагу і піднімають настрій. Іграшка передбачає кілька технік і інструментів для навчання. Придбання актуально для дитини старше трьох років.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку