Набір Леді Баг 16122

Набір Леді Баг 16122

Немає в наявності
Артикул: 912455551

Короткий опис

НАБІР ЛЕДІ БАГ 16122 Набір ляльок ЛЕДІ БАГ І СУПЕР-КОТ дозволяє повністю відтворити улюблений мультфільм, адже тут представлені головні герої зі своїми вірними соратниками - Плагг і Тикки....

Опис

НАБІР ЛЕДІ БАГ 16122

Набір ляльок ЛЕДІ БАГ І СУПЕР-КОТ дозволяє повністю відтворити улюблений мультфільм, адже тут представлені головні герої зі своїми вірними соратниками - Плагг і Тикки. Іграшки створені дуже реалістично і повністю копіюють персонажів однойменного мультфільму. Рухливі ляльки одягнені в дуже оригінальні костюми: ЛЕДІ БАГ одягнена в комбінезон із забарвленням забарвлення сонечка, а СУПЕР КОТ - в щільний чорний костюм і чоботи. У кожного з них на обличчі маска, що дозволяє героям залишатися невпізнаними. Вони залишаються загадкою навіть один для одного, тому дитина зможе придумати безліч варіантів розвитку знайомства ЛЕДІ БАГ і СУПЕР КОТА і реалізувати сценарій в своїй грі.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку