Пазли заяча хатинка 12+ до в пакеті 81190

Пазли "заяча хатинка" 12+ до в пакеті 81190

Немає в наявності
Артикул: 81190

Короткий опис

Логічна гра-Пазл для самих За мотивами української народної казки "Заяча хатинка". На величезному ігровому полі розміром 300 х 420 мм зображений сюжет з казки. Поле розрізати на 12 частин, з яких...

Опис

Логічна гра-Пазл для самих
За мотивами української народної казки "Заяча хатинка".
На величезному ігровому полі розміром 300 х 420 мм зображений сюжет з казки. Поле розрізати на 12 частин, з яких потрібно зібрати цілу картинку. У комплекті є повнокольоровий книжечка з казкою.
Дитячі казки розширюють словниковий запас малюка, допомагають правильно будувати діалог, розвивають зв'язну логічну мова.
Складаючи елементи пазла малюк навчиться складати з частин ціле, зіставляти окремі елементи за формою, кольором, розміром.
Казка допомагає формувати основи поведінки і спілкування. Казки розвивають фантазію, уяву і "слухову" пам'ять дитини, а так само його творчий потенціал.
Гра розвине просторову уяву, образне і логічне мислення, сприйняття, дрібну моторику рук.
ПРАВИЛА ГРИ
1. Складіть на столі картинку-пазл, нехай дитина уважно розгляне його.
2. Вийміть один (потім кілька) елементів пазла, покладіть поруч лицьовою стороною вгору. Запропонуйте дитині покласти його (їх) на місце.
3. Поступово ускладнюйте завдання. Вийміть один (потім кілька) елементів, переверніть його (їх) лицьовою стороною вниз, покладіть поруч. Запропонуйте дитині правильно покласти його (їх) на місце.
4. Розберіть пазл на окремі елементи (перемішайте елементи), запропонуйте дитині самостійно зібрати картинку.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку