Книга. Серія: Наклей та розфарбуй. 4 + 4 Чарівний ліс 402023

Книга. Серія: Наклей та розфарбуй. 4 + 4 "Чарівний ліс" 402023

Немає в наявності
Артикул: 402023

Короткий опис

Українське видання «Книжковий хмарочос» вже більше десяти років створює чудові книжечки, орієнтовані на розвиток логіки і творчих здібностей дітей. В асортименті цього бренду близько трьохсот видів...

Опис

Українське видання «Книжковий хмарочос» вже більше десяти років створює чудові книжечки, орієнтовані на розвиток логіки і творчих здібностей дітей. В асортименті цього бренду близько трьохсот видів друкованих товарів. Вони у веселій і приємній формі тренують пам'ять, уяву і дрібну моторику дітей 2-8 років. Серія 4 + 4 "Чарівний ліс» - це чудові набори, що складаються з чотирьох малюнків. Папір якісна, щільна, вона добре витримує фарби і фломастери різної консистенції, не дозволяючи їм просочиться наскрізь. У кожній такій книжечці знаходиться 4 контурних зображення лісових звірят, яких крихти знають з казок і мультфільмів. Купувати такий виріб рекомендується для дитини, якій вже виповнилося три роки.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку