Фігурки Лунтик блістер 578130

Фігурки Лунтик блістер 578130

Немає в наявності
Артикул: 578130

Короткий опис

Головним героєм мультсеріалу є маленький бешкетник Лунтик, який надзвичайним чином впав з Місяця на Землю. Саме тут він знайшов свій будинок і встиг завести чимало знайомств. День у день зі своїми...

Опис

Головним героєм мультсеріалу є маленький бешкетник Лунтик, який надзвичайним чином впав з Місяця на Землю. Саме тут він знайшов свій будинок і встиг завести чимало знайомств. День у день зі своїми друзями Лунтик допитливо вивчає навколишній світ, задовольняючись приємним проведенням часу біля ставка на лісовій галявині.
Подарувати дитині іграшку Лунтика - це не погана затія, але набагато краще буде відразу піднести малюкові цілий набір. Адже куди приємніше отримати в якості подарунка більшу частину героїв цього славного мультсеріалу. Таким чином, жодна гра з Лунтіком не обійдеться без Міли, Кузі і Пчеленко - найближчих друзів іноземного малюка. Божа корівка Міла навчить вашої дитини свідомості і пошуку виходу зі складних ситуацій. Пустун Кузя допоможе розважитися і не занудьгувати в будь-якій ситуації. У той же час Пчеленок допоможе в розумінні відповідальності і серйозного ставлення до справ.
Таким чином, куплений набір з шести іграшок за мотивами серіалу обов'язково сподобається вашому дитини, а також стане на довгий час його улюбленими іграшками.
У наборі головні герої:
* Лунтик
* Дідусь Шер,
* Коник Кузя,
* Бабуся Капа,
* Вупсень,
* Мила,
* Пчеленок.
Висота персонажів 7-8 см, виконані з пластика.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку