Конструктор Лідер №8 400дет. 1920

Конструктор "Лідер" №8 (400дет.) 1920

Немає в наявності
Артикул: 1920

Короткий опис

Конструктор "Лідер" No8 (400 дет.) - відмінний подарунок для допитливого і активного малюка! Величезний набір, що складається з різнокольорових блоків, легко з'єднуються між собою в самі мудрі і...

Опис

Конструктор "Лідер" No8 (400 дет.) - відмінний подарунок для допитливого і активного малюка! Величезний набір, що складається з різнокольорових блоків, легко з'єднуються між собою в самі мудрі і складні конструкції і вдома, складових елементів дороги складної форми з розміткою, а також доповнень у вигляді половинок дахів, вставних віконець і дверей, дорожніх знаків, машинок різного призначення і маленьких фігурок звірят, - все це дозволить малюкові побудувати ціле місто з інфраструктурою і жителями і надовго займе його увагу.
Гра з конструктором, це не тільки розвага для дитини, а й важливе навчальне і розвиваюче заняття: збираючи конструктор, малюк отримує уявлення про форму, колір і кількості предметів, вчиться абстрактно мислити, фантазувати, а також тренує дрібну моторику рук.
Крім того, це позитивне і творить заняття як збірка конструктора може об'єднати всю родину - що може бути ціннішим, ніж час, проведений зі своїм чадом.
Конструктор виготовлений з якісних матеріалів, абсолютно безпечних для здоров'я дитини.
У комплекті: 400 деталей.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку