конструктор 2719

конструктор 2719

Немає в наявності
Артикул: 2719

Короткий опис

Конструктори військової тематики завжди були популярні серед маленьких любителів пограти в войнушки. Їх зацікавить не тільки сама гра, але захоплюючий процес складання моделей військової техніки і...

Опис

Конструктори військової тематики завжди були популярні серед маленьких любителів пограти в войнушки. Їх зацікавить не тільки сама гра, але захоплюючий процес складання моделей військової техніки і зброї.
За допомогою 675 деталей набору Ваша дитина зможе побудувати сучасний бойовий катер, оснащений новітнім потужним озброєнням. Рухома скляна кабіна, в якій знаходиться пульт управління цим страхітливим судном, розташована нагорі корабля і може повертатися на 360 градусів.
На спеціальній збройовій платформі катера встановлена ​​суперсучасна потужна гармата з легкістю відображає нападу ворога.
Також можна зібрати і нападаючу сторону, представлену бойовим вертольотом незвичайної конструкції, забезпеченим значним забійним зброєю.
5 фігурок безстрашних бійців, представлених в комплекті набору, борються з приголомшливим героїзмом.
Вашого маленького полководця ця захоплююча гра захопить надовго і принесе йому безсумнівну користь, розвиваючи просторове і логічне мислення, а також посидючість і терпіння.
Вікова група: від 6-х років
Кількість деталей: 675 шт
Матеріал: високоякісний нетоксичний пластик
Розмір коробки: 52х34х6,5 см.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку