Лялька DEFA 8213

Лялька DEFA 8213

Немає в наявності
Артикул: 8213

Короткий опис

Ляльки - це найулюбленіші іграшки для всіх маленьких принцес, тому Ваша донька обов'язково зрадіє такому подарунку. Ну яка маленька дівчинка не любить грати з ляльками, наприклад в дочки-матері або...

Опис

Ляльки - це найулюбленіші іграшки для всіх маленьких принцес, тому Ваша донька обов'язково зрадіє такому подарунку. Ну яка маленька дівчинка не любить грати з ляльками, наприклад в дочки-матері або грати і представляти, що вона принцеса, навіть на дитячих ранках роль принцеси хочуть все. Або ж вона може стати стилістом для своєї лялечки, переодягати її для різних заходів, що може бути більш захоплююче. Граючи з ляльками, у діток розвивається фантазія і воображеніе.Кукла Defa 8213 з двома чарівними малюками обов'язково сподобається дівчинці. Два пупса у ляльки-мами Defa так і просять, щоб за ними позалицятися. Тим більше, що для цього є все необхідне: ліжечко, ванночка, рушник, шампунь і горшок.Рекомендована лялька для дітей від 3-х лет.Рост ляльки: 29 см2-е дітей (4 см), ванночка, горщик, миска.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку