Дерев'яна іграшка Мольберт MD 2487

Дерев'яна іграшка Мольберт MD 2487

Немає в наявності
Артикул: MD 2487

Короткий опис

Діти люблять малювати. І не тільки в розмальовки та альбомах. Щоб уберегти стіни і інші поверхні, подаруйте дитині велику магнітна для написання крейдою і маркерну дошку. Вона захопить будь-якого...

Опис

Діти люблять малювати. І не тільки в розмальовки та альбомах. Щоб уберегти стіни і інші поверхні, подаруйте дитині велику магнітна для написання крейдою і маркерну дошку. Вона захопить будь-якого карапуза на довгий час і дозволить вчитися і розвиватися в ігровій формі. Дошка складається з 2 дерев'яних рамок. Одна служить опорою, а на другий є чорне покриття для малювання крейдою і біле магнітне для маркерів. За допомогою вироби можна вчити алфавіт і цифри, якщо купити додатковий набір, який кріпиться за допомогою магнітиків. І тут же тренуватися писати їх. А ще дошка зручна для навчальних ігор на магнітній основі. Ви зможете весело провести час з дитиною або зайнятися своїми справами, поки він захоплено буде малювати свої шедеври на новій дошці.
Висота дошки регулюється від 50 см до 60 см Розмір малювального полотна: 32 * 30,5 см

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку