Мозаїка-пазли Фантазія 96 ел. 39125

Мозаїка-пазли "Фантазія" 96 ел. 39125

Немає в наявності
Артикул: 39125

Короткий опис

Мозаїка-пазли Фантазія 96 елементів - яскрава і цікава розвиваюча іграшка для дитини, за допомогою якої можна створювати цікаві композиції з яскравих деталей. Це можуть бути тваринки, будиночки,...

Опис

Мозаїка-пазли Фантазія 96 елементів - яскрава і цікава розвиваюча іграшка для дитини, за допомогою якої можна створювати цікаві композиції з яскравих деталей. Це можуть бути тваринки, будиночки, машинки і будь-які інші шедеври, на які тільки здатна дитяча фантазія. Іграшка допомагає розвивати: творчі здібності, уяву, образне мислення, колірне сприйняття;
координацію рухів, дрібну моторику і спритність рук; логіку, інтелект і увагу дитини. У комплект входить книжечка з прикладами картинок, які можна скласти.
Всі деталі мозаїки виготовлені з якісних матеріалів, в обтічній формі без гострих країв, що забезпечує максимальну безпеку дитини.
Мозаїка-пазли доступна в такій колірній комбінації: червоний-оранжевий-жовтий-синій-зелений-фіолетовий.
Складається з 96 елементів.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку