Іграшка розвиваюча Райдужна пірамідка 39354

Іграшка розвиваюча "Райдужна пірамідка" 39354

Немає в наявності
Артикул: 39354

Короткий опис

Іграшка розвиваюча "Райдужна пірамідка" призначена для дітей від 12 місяців. За висновком психологів ця іграшка є найкращою для маленьких дітей, адже вона сприяє розвитку первинних навичок (уваги,...

Опис

Іграшка розвиваюча "Райдужна пірамідка" призначена для дітей від 12 місяців. За висновком психологів ця іграшка є найкращою для маленьких дітей, адже вона сприяє розвитку первинних навичок (уваги, спостережливості, дрібної моторики рук) і пізнання світу в цілому. Іграшка розівающая "Райдужна пірамідка" складається з 7 елементів різного розміру і кольору, які накладаються один на одного. Елементи пірамідки мають приємну поверхню, їх зручно утримувати в маленьких ручках. Знімаючи і накладаючи елементи один на одного, малюк знайомиться з формами і розмірами предметів, вчиться просторово мислити, розпізнавати кольори, вивчає кількісний рахунок.
Складається з 7 елементів.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку