будиночок 16639B

будиночок 16639B

Немає в наявності
Артикул: 16639B

Короткий опис

Будиночок 16639B - стильне і барвисте виріб, від якого ваша донечка буде без розуму. У пряничному будиночку облаштувалися двоє жителів з собакою. Фасад виробу виготовлений з безпечного і міцного...

Опис

Будиночок 16639B - стильне і барвисте виріб, від якого ваша донечка буде без розуму. У пряничному будиночку облаштувалися двоє жителів з собакою. Фасад виробу виготовлений з безпечного і міцного пластику. Двері зроблені в насиченою фіолетовою колірній гамі, дах - рожевої. Внутрішня частина комплекту розроблена таким чином, щоб малятко підключила фантазію, уяву, логіку, продемонструвала почуття стилю, адже організувати простір потрібно так, щоб перевершити іменитих дизайнерів інтер'єру! Меблі та декоративні елементи, представлені в наборі, максимально деталізовані, нагадують справжні предмети інтер'єру. Це робить гру ще більш захоплюючою і захоплюючою. Прийшов час заселити маленьких лялечок, придумуючи для них цікаві завдання. Підсвічування і звуковий супровід створять затишну атмосферу, наповнять все навколо казковим настроєм і чарами.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку