Набір для творчості ТМ Moon Light Clay Мій солодкий талант Донат 10 75007

Набір для творчості ТМ Moon Light Clay Мій солодкий талант Донат (10) 75007

Немає в наявності
Артикул: 75007

Короткий опис

Набір для творчості Мій солодкий талант Candy cream допоможе вам показати справжні таланти! Перетворення свої кулінарні фантазії в справжні шедеври з ліплення! За допомогою матеріалів для ліплення і...

Опис

Набір для творчості Мій солодкий талант Candy cream допоможе вам показати справжні таланти!
Перетворення свої кулінарні фантазії в справжні шедеври з ліплення! За допомогою матеріалів для ліплення і маси для декорування, дитина зможе виліпити тістечко, і зберегти виріб на довгий час. Абсолютно кожен зможе відкрити в собі нові таланти і проявити свою творчість!
Маса Candy cream імітує кондитерський крем, за допомогою якого можна прикрасити готовий виріб з ліплення. Вона швидко набирає і набуває необхідну форму, зберігає свій колір і ніжний аромат, застигає протягом 12.00.
З набором Мій солодкий талант ви зможете провести час зі своїми дітьми цікаво і захоплююче! Ваша дитина точно буде в захваті від такого подарунка!

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку