Міні-вентилятор дитячий USB Каченя 13803

Міні-вентилятор дитячий USB Каченя 13803

Немає в наявності
Артикул: 999122199

Короткий опис

Міні-вентилятор дитячий USB Каченя 13803. Портативний натольний вентилятор з акумуляторною батареєю стане справжньою знахідкою в задушливому офісі. Потужний повітряний потік, створюваний...

Опис

Міні-вентилятор дитячий USB Каченя 13803.

Портативний натольний вентилятор з акумуляторною батареєю стане справжньою знахідкою в задушливому офісі. Потужний повітряний потік, створюваний пристроєм, дозволяє з легкістю охолодити простір перед Вами на відстані до 1,5 метра, незважаючи на невеликі розміри і вага вентилятора. Ви можете використовувати даний вентилятор незалежно від того, де ви знаходитесь, в парку, подорожуючи на відкритому повітрі або будучи на навчанні в школі.

Тиха робота портативного вентилятора не буде дратувати і відволікати навіть під час роботи. Модель працює від вбудованого акумулятора і заряджається від USB-кабелю. При цьому пристрій може функціонувати і під час режиму зарядки, досить лише підключити вентилятор і розташувати його в зручному для себе ракурсі.

Портативний міні вентилятор стане незамінним помічником для Вас і Ваших близьких в жарку погоду!

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку